Speelweek

Gvo de Klup Nijmegen en Mee Gelderse poort organiseren elk jaar een Speelweek voor jongeren met een beperking.

Het belangrijkste doel is om hen een leuke en gezellige tijd te bezorgen waarin spel en spelen centraal staan. De begeleiding wordt verzorgd door vrijwilligers. De eindverantwoording ligt bij de medewerkers van Mee en Gelderse poort en Gvo de Klup.

Elk jaar heeft de speelweek weer een ander leuk thema! 


 

Voor wie

De speelweek is voor jongeren die moeilijk lerend (6 t/m 14 jaar) of zeer moeilijk lerend (6 t/m 20 jaar) zijn.

Wanneer

De speelweek vind elk jaar plaats rond augustus houdt de website, social media in de gaten voor meer informatie tot betrekking tot de speelweek.

Waar

De meeste activiteiten vinden plaats in het GVO de Klup gebouw aan de Ds. Creutzbergweg 3. De jongeren worden om 9:15 verwacht en om 15:30 is de dag weer voorbij.

Lunch

Tussen de middag wordt er gezamenlijk geluncht. U hoeft uw kind geen eten mee te geven. Met diëten kan rekening worden gehouden.

Vervoer

Het is mogelijk om uw kind te laten vervoeren. Hier kan tegen een kleine vergoeding gebruik van worden gemaakt. Binnen een straal van 25~ km vanaf het GVO de Klup is dit georganiseerde vervoer mogelijk.

Bijdrage

De bijdrage voor de hele week is 30,- euro per kind. Indien u ook van het georganiseerde vervoer gebruikt wilt maken komt hier 20,- euro bij.

Contact

Wilt u meer informatie dan kunt u altijd contact opnemen.

Boven genoemde informatie kan om het jaar verschillen, we zullen ruime tijd van tevoren de juiste informatie vermelden.

Speelweek 2019

Speelweek 2017