Restaurant “De Blauwe Speklap”

Informatie voor gasten:

Wanneer:

In het menu staan een aantal avonden waar keuze is uit vlees/vis, bij reserveren graag doorgeven, Allergieën graag altijd doorgeven. Wij proberen hier rekening mee te houden, maar het kan zijn dat dit niet altijd lukt. Het serveren begint rond 18:45 uur en duurt ongeveer tot 21:15 uur.

Waar:

GVO de Klup
DS. Creutzbergweg 3
6532 XP  Nijmegen

Cadeaubon:

U kunt voor 17,50 euro een cadeaubon kopen voor de Blauwe Speklap. Met deze bon krijgt men één 3 gangenmenu, 2 consumpties + 1x koffie of thee.

Kosten 3-gangenmenu:

3-gangen menu
€ 12,50
Bier & wijn
€ 1,00
Koffie, thee & fris
€ 0,50

Reserveren:

Email: info@gvodeklup.nl

Graag ook uw telefoonnummer vernoemen bij de reservering

U kunt bij ons niet pinnen.

Blauwe speklap

 

GVO restaurant “De Blauwe Speklap”

Info voor deelnemers:

Vind je het leuk om te koken, bedienen en ben jij gastvrij? Dan is de Blauwe Speklap misschien wel wat voor jou! Één donderdag in de maand kook je samen met een groep vrijwilligers en andere deelnemers een 3 gangenmenu voor echte gasten!

Je overlegt welke taken je uitvoert. Sta je in de keuken of vind je het leuker om in de bediening te staan? in overleg kan veel! Als je nieuw bent kom je eerst een of twee keer mee draaien. Samen met Hans vd Heijde bekijk je of je door blijft gaan met de Blauwe speklap.

Je betaald een kleine bijdrage om mee te doen. Dit is voor de maaltijd die jullie zelf nuttigen voordat de avond begint. Om 17.00 starten jullie met voorbereidingen. 18.00 uur gaan jullie als groep eten en vanaf 18.45 komen de gasten. 1x in het jaar hebben jullie een fooienpot etentje!

Wanneer:

Eerste donderdag in de maand  (met uitzondering daargelaten)
17:00 uur – 21:00 uur.

KLIK HIER voor het menu en datums van de blauwe speklap seizoen 2019-2020:

Waar:

GVO de Klup

Ds. Creutzbergweg 3

6532 XP  Nijmegen

Kosten:

€ 32,00 per seizoen